Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος FRUIT ATTRACTION 2022

Δημοσιεύθηκε στις 27/06/2022 11:52

Η Περιφέρεια AMΘ προτίθεται να συμμετάσχει στη έκθεση FRUIT ATTRACTION, που θα διεξαχθεί στις 04 – 06 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο IFEMA Feria de Madrid στη Μαδρίτη στην Ισπανία, την οποία διοργανώνει η εταιρεία ΔΕΘ HELEXPO Α.Ε. (αποκλειστικός φορέας διοργάνωσης του project FRESKON GREECE στην εν λόγω έκθεση) με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η Διεθνής Έκθεση FRUIT ATTRACTION αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των οπωροκηπευτικών και καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά).

Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα επιδοτήσει το μεγαλύτερο κόστος συμμετοχής για την ενοικίαση ομαδικού περιπτέρου, το υπόλοιπο θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες. Το κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για συμμετοχή με το περίπτερο της Περιφέρειας, καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένο το συνημμένο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και τις 20/07/2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: daopamth@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα :2531350443