Συμμετοχή του ΟΒΙ στο 'Greek Innovation Forum 2014'

Δημοσιεύθηκε στις 16/12/2014 10:41

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της διοργάνωσης Greek Innovation Forum 2014 που διοργανώνεται από το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”, θα συμμετάσχει με περίπτερο και ομιλία στην Εκδήλωση Καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Δεκεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο HILTON.

Την Παρασκευή 19.12.14, 09.30  – 11.30 πμ, στο LOBBY 1, αίθουσα THALIA 3, ο κ. Κ. Αμπατζής, Διευθυντής Καταθέσεων και Χορηγήσεων ΟΒΙ και η κα Π. Γκαγκανάτσου, Προϊσταμένη Τμήματος Τεχνολογικής Πληροφόρησης & Διάδοσης Καινοτομίας, Διεύθυνση Τεχνολογικής Πληροφόρησης ΟΒΙ, θα μιλήσουν για θέματα Κατοχύρωσης Ευρεσιτεχνιών και Βιομηχανικών Σχεδίων, Μεταφοράς Τεχνολογίας, Αποτίμησης Διανοητικής Ιδιοκτησίας αλλά και για τη δυνατότητα Έρευνας μέσα από ΔΕ και Βιομηχανικά Σχέδια.

Εκτός από τον ΟΒΙ, το Greek Innovation Forum στηρίζουν το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), το Enterprise Europe Network - Hellas (ΕΕΝ - Hellas), η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το Εμπορικό  Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και το Thessaloniki Smart Up Innovation Hub.

Στελέχη του Οργανισμού θα βρίσκονται στη διάθεσή των ενδιαφερομένων καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και της Έκθεσης,  προκειμένου να ενημερώσουν για τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.