Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη συμφωνία μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης

Δημοσιεύθηκε στις 04/07/2017 14:37

Παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση» κ. Γιάννη Γλέζου, των Προέδρων των Επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Προέδρων και εκπροσώπων Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων, Εμπορικών Συλλόγων και Σωματείων της περιφέρειάς μας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 στο Επιμελητήριο Ξάνθης, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη συμφωνία μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το πώς μπορεί να γίνει πράξη, για κάθε επιχείρηση, αυτή η ωφέλιμη συνεργασία. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας καθώς και να διευκρινίσουν απορίες τους σχετικά με τη συμφωνία και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις τους.

 

Καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν στο Επιμελητήριο Ξάνθης προκειμένου να ενημερωθούν και να προβούν άμεσα σε συμβάσεις με την «Αυτοδιαχείριση» στο αμοιβολόγιο που προέκυψε μετά τη διαπραγμάτευση ΚΕΕ – Αυτοδιαχείρισης, ώστε να απεγκλωβιστούν από την υποχρέωση καταβολής των υπέρογκων ποσών του μονομερούς καταρτισθέντος αμοιβολογίου της ΑΕΠΙ Α.Ε. αλλά και να μην έχουν ποινικές και αστικές ευθύνες από την εν λόγω εταιρεία.

Φωτογραφίες