Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας - Ελλάδας | 12.07.2021

Δημοσιεύθηκε στις 05/07/2021 12:39

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ουκρανίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο: «Ukraine and Greece: discover new opportunities», τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 15.00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, στην αγγλική γλώσσα.

Στόχος της διοργάνωσης, το πρόγραμμα της οποίας θα βρείτε εδώ, είναι η παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες, καθώς και των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής μας συνεργασίας,

Οι ειδικότεροι επιχειρηματικοί τομείς που θα παρουσιαστούν είναι η γεωργία, η ενέργεια, ο τουρισμός και οι υποδομές, με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές, η οργάνωση σύγχρονων αστικών μεταφορών καθώς και η παραγωγή και το εμπόριο χάλυβα.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να μετάσχετε στις εργασίες του Φόρουμ, παρακαλείστε να συμπληρώσετε, στα αγγλικά, τη σχετική δήλωση συμμετοχής μετά την υποβολή της οποίας θα λάβετε το σύνδεσμο παρακολούθησης. Επίσης, εάν επιθυμείτε να έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με συμμετέχοντες Ουκρανούς ομολόγους σας, στο περιθώριο της διοργάνωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τα επιπλέον πεδία στη δήλωση.

Τέλος, για καλύτερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτεται παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα του Προϊσταμένου του Γραφείου ΟΕΥ στο Κίεβο, κ. Ι. Δερμεντζόγλου, σχετικά με την ελληνική επιχειρηματική παρουσία στην Ουκρανία, το εξαγωγικό εμπόριό της και τα ελληνικά προϊόντα που έχουν προοπτικές στην επιτόπια αγορά.